Tourist board Marija Bistrica

Prema odluci članova Ocjenjivačkog povjerenstva na natječaju za slogan i dizajn vizualnog identiteta Turističke zajednice općine Marija Bistrica naš je rad pobjedio između tridesetak pristiglih prijedloga.

Sukladno projektnom zadatku, vizualni identitet je izveden iz krune Majke Božje Bistričke čemu smo pridodali i licitarska srca kao još jedan prepoznatljivi simbol toga kraja. Oblikovani dizajn sustav koristi elemente iz osnovnog znaka za tvorbu novih znakova za korištenje u logotipima za razne manifestacije i priredbe. Ti su elementi također pogodni i za korištenje kao vizuali za razne oglase, brošure ili za web stranice.

Članovi Ocjenjivačkog povjerenstva znak su ocijenili dovoljno razumljivim s jasno vidljivim obilježjima Marije Bistrice. Također procjenjuju da je rad dovoljno moderan te da kao takav ima i najviše potencijala za prihvaćanje od strane svih lokalnih dionika.

U radu smo predložili i jednostavan i pamtljiv slogan: Marija Bistrica – Puna srca, koji se dobro nastavlja na predloženi znak, ali i na krovni slogan Hrvatske turističke zajednice. Na taj način naglašavamo da turisti i posjetitelji u Mariju Bistricu dolaze, a pogotovo odlaze puna srca.

mb1mb2mb3mb4mb6mb5