O NAMA

Prospekt d.o.o. je kreativni studio koji svojim klijetima nudi usluge integrirane marketinške komunikacije te razvoj suvremenih web rješenja, osnovan 2005. godine u Rijeci.

Prospektova je misija stvaranje jakih i prepoznatljivih brendova te nalaženje najboljih načina za komuniciranje njihovih vrijednosti, sve u cilju olakšanja plasmana na tržište, povećanja prodaje i konkurentnosti te dostizanja poslovnih ciljeva. IT odjel razvija softverske aplikacije i web rješenja za olakšavanje poslovanja i promociju klijenata, objedinjujući pritom bogato dizajnersko i programersko iskustvo u modernim tehnologijama.

Vizija tvrtke je biti kreator brendova i rješenja koja će ne samo zadovoljiti, već i oduševiti klijente te na tržištu biti prepoznat po visokom stupnju inovativnosti i profesionalnom odnosu prema klijentima.

Od svog osnivanja, Prospekt se afirmirao kao stabilan i pouzdan partner u razvoju cjelovitih marketinških rješenja. Stručnost, otvorenost, kreativnost, inovativnost, pouzdanost i usmjerenost na klijenta osnovne su značajke kako tvrtke, tako i svakog djelatnika. Tvrtka okuplja pojedince koji posjeduju potrebne vještine i praktična znanja iz područja ekonomije, psihologije, grafičkog dizajna i programiranja.

 

Djelatnici Prospekta

  Martina Vasilj

  direktor

  Po struci inžinjer informatike i diplomirani psiholog voditelj je ključnih razvojih projekata, a posvećuje se poslovnim procesima, definiranju poslovnih ciljeva, praćenju realizacije te vrši kontrolu kvalitete pružene usluge.

   Leonardo Matković

   financije

   Njegove glavne odgovornosti odnose se na strateško i operativno upravljanje financijskim dijelom poslovanja tvrtke.

    Mile Kušić

    voditelj projekata

    Zadužen za vođenje ključnih komunikacijskih projekata tvrtke. U dvanaestogodišnjoj karijeri radio za klijente iz telekomunikacijskog, maloprodajnog, naftaškog, turističkog, bankarskog i drugih sektora.

     Goran Keserović

     voditelj prodaje

     Stručnjak za prepoznavanje klijentovih potreba i želja te stvaranje personaliziranih ponuda koje nude rješenja potrebna za ostvarenje poslovnog potencijala.

      Nikola Šubić

      dizajner

      Svakodnevno osmišljavava i kreira vizuale, stvara grafičke elemenate te cjelokupne vizualne identitete za potrebe web projekata, svih vrsta tiskanih materijala, animacija i ilustracija.

       Sanja Spajić

       dizajner

       Zadužena za osmišljavanje grafičkih elemenata i cjelokupnih vizualnih identiteta za potrebe raznih vrsta tiskanih materijala i web projekata. Rad na održavanju sadržaja internet stranica na Limes CMS-u.

        Sergey Varlamov

        programer

        Voditelj IT odjela tvrtke sa širokim znanjem na području modernih web tehnologija. Zadužen za osmišljavanje i razvoj ključnih programerski orjentiranih projekata tvrtke.

         Maria Knežević

         programer

         Front-end programer. Zadužena za izradu HTML/CSS struktura web stranica. Izrada internet stranica temeljenih na Limes CMS i WordPress CMS sustavima.

          Mateo Perčinić

          programer

          Full stack web developer zadužen za izradu dinamičkih web stranica, mobilnih i web aplikacija u radu najčešće koristeći Angular, Laravel i October CMS.