limes-menu1

Što je Limes?

Limes je sustav za samostalno upravljanje sadržajem na korisničkoj internet stranici u potpunosti kreiran od tvrtke Prospekt. Izgrađen je prema realnim potrebama korisnika, a njegova glavna odlika je jednostavnost korištenja koja eliminira potrebu za programerskim vještinama i iskustvom. Od konkurentskih proizvoda razlikuje se jednostavnošću korištenja, obzirom da se sve izmjene vrše direktno na stranici (frontend). Svatko tko se zna služiti računalom, uz pomoć Limesa može intuitivno i na temelju kratke prezentacije nadopunjavati svoj web novim sadržajem.

Sustav je moguće implementirati na sve web stranice uz mogućnost nadogradnje dodatnih mogućnosti u bilo kojem trenutku (webshop, višejezičnost, sustavi rezervacija i sl.). Upotrebom Limesa postavljanje stranice na internet tek je početak kreiranja online prisustva klijenta kojeg on konstantno može oblikovati prema trenutnim zahtjevima i potrebama tvrtke i poslovanja.

Limes CMS instaliran je na preko 100 internet stranica različitih opsega.

eu-flagNaziv projekta: Limes 2.0

Ukupan iznos: 91.310,00 kn

Iznos EU potpore: 76.700,00 kn

U deset godina izrade i razvoja internetskih stranica za različite vrste klijenata uočili smo da se nakon početnog entuzijazma pri izradi i postavljanju stranica klijenti uvijek suočavaju s problemom njenog održavanja. Imajući korisnika kao orijentir prije četiri smo godine izradili sustav za upravljanje sadržajem web stranica (CMS) koji se pokazao tako jednostavan da posredstvo stručnjaka više nije bilo potrebno.

Sa željom da idemo još dalje i nadodajemo nove, bitne funkcionalnosti koje će zadovoljiti i nešto zahtjevnije web stranice (sadržajem i strukturom) i njihove zahtjevnije vlasnike (npr. Search Engine Optimisation – SEO mogućnosti) napravili smo projekt Limes 2.0.

Ciljevi i očekivani rezultati našeg projekta su dodatno zapošljavanje kompjutorskih stručnjaka, razvoj poboljšanog softverskog CMS rješenja koji će dovesti do rasta prihoda od prodaje te obnavljanje kompjutorske opreme i ulaganje u dodatni softver radi poboljšanja konkurentnosti na tržištu.

Razdoblje provedbe: 01.01.2017. – 01.01.2018.

Za više informacija možete nas kontaktirati na prospekt@prospekt.hr.