lumens

Što je Lumens 5+

Lumens 5+ je integrirano modularno sofversko rješenje za visoko obrazovanje. Lumens 5+ pokriva sve funkcionalnosti potrebne za vođenje poslovanja i aktivnosti visoko obrazovne ustanove. Razvijen je prema najvišim tehnološkim standardima u skladu sa zahtijevima Bolonjskog procesa te potrebama suvremenog društva znanja. Ovaj softver omogućava korisnicima sustava na svim razinama samostalno obavljanje svih zadaća te jednostavno mijenjanje, nadopunjavanje, oblikovanje i prilagođavanje sustava svojim specifičnim potrebama, bez ovisnosti o pružatelju usluga.

Master

Lumens 5+ omogućava menadžmentu i administraciji izvršavanje multivarijabilnih pojedinačnih ili skupnih analiza i pregleda, te dobivanja tablično grafičkih izvještaja u realnom vremenu.

Profesor

Lumens 5+ profesorima predstavlja podršku u radu te im služi kao upravljačka ploča za niz aktivnosti koje provode na sveučilištu i u svojem stručnom usavršavanju.

Student

Lumens 5+ je studentima kanal komunikacije  sa sveučilištem i profesorima te  mogućnost da brže i efikasnije prate svoje obaveze i uspjehe.

Više informacija na stranicama softvera: lumens5plus.com