Pert

Webshop

Društvo PERT d.o.o. osnovano je 1990. godine, a bavi se distribucijom različitih prehrambenih i neprehrambenih artikala.

Njihova ponuda pokriva cjelokupnu sjeverozapadnu Hrvatsku, Istru, Gorski kotar i Primorje, na dnevnoj razini grad Zagreb, te sve kvarnerske otoke uključujući Rab i Pag.

Njihovi kupci i partneri su brojni hoteli te više stotinu ugostiteljskih i uslužnih objekata, a putem javne nabave, i brojne državne ustanove poput bolnica, škola, vrtića, domova, lječilišta i drugih.

S obzirom na njihov konstantan rast i razvoj, u 2021. godini za klijenta smo izradili novi webshop s više od 2.000 artikala čime je Pert napravio iskorak i prema maloprodajnim kupcima kojima omogućuje jednostavniju, pregledniju i funkcionalniju online kupovinu.

Webshop je pažljivo osmišljen prema potrebama i navikama potrošača, ali i klijenta obzirom da je spojen s njihovim ERP sustavom što bitno olakšava poslovanje, praćenje zaliha, ali i distribuciju robe zahvaljujući posebno razvijenom sustavu za naručivanje.

PertPert

Riba Hrvatske

Imate poslovnu ideju?

JAVITE NAM SE