Putovima Frankopana

Primorsko-goranska županija

Primorsko-goranska županija pokrenula je projekt „Putovima Frankopana“ kako bi obnovila i očuvala materijalnu i nematerijalnu baštinu Krčkih knezova Frankopana. Projekt obuhvaća rutu s dvadeset kaštela, utvrđenih gradova i dvoraca, a za klijenta smo osmislili koncept, napisali tekstove te ih preveli na tri strana jezika, a zatim dizajnirali i tiskali vodič-knjižicu (100 stranica) na četiri jezika, plakate za tri pojedinačne regije, 20 različitih deplijana, osam razglednica i osam maštovitih slikovnica.

Svojevrsnu krunu sveobuhvatnog projekta predstavlja fotomonografija „Putovima Frankopana“ koja na 200 stranica i četiri jezika donosi zapise o nasljeđu Frankopana, kao i prekrasne fotografije kaštela i ostalih njihovih posjeda na području Primorsko-goranske županije. Paralelno s navedenim, napravili smo i dorade sadržaja za web stranice projekta.

Putovima FrankopanaPutovima FrankopanaPutovima FrankopanaPutovima FrankopanaPutovima FrankopanaPutovima FrankopanaPutovima FrankopanaPutovima FrankopanaPutovima Frankopana

Imate poslovnu ideju?

JAVITE NAM SE