JAX

Materijali koji grade dom.

JAX je regionalni lider u segmentu opskrbe tržišta građevnim materijalom, s iskustvom i tradicijom od preko 30 godina. Glavna djelatnost tvrtke je trgovina građevnim materijalom, keramičkim pločicama i sanitarijama, vratima i podnim oblogama, alatom i zaštitnom opremom, te bazenima i bazenskom opremom.

Od osnutka tvrtke, kada je brojala četiri zaposlenika, rastom i razvojem povećan je broj prodajnih centara na današnjih pet lokacija, kao i broj zaposlenika kojih danas ima oko 85.

U 2021. godini JAX se odlučio za potpunu modernizaciju i redizajn svojeg brenda te novi marketinški pristup. Nova strategija zahtijevala je kao prvi korak opsežno istraživanje i analizu trenutne situacije na tržištu, na temelju koje smo izradili potpuno novu, detaljnu komunikacijsku strategiju koja uključuje sve od online do offline marketinga, komunikaciju u medijima te komunikaciju prema različitim ciljanim skupinama. Na temelju nje izradili smo i detaljnu strategiju digitalnog marketinga i upravljanja društvenim mrežama te online oglašavanja. Ujedno smo i standardizirali vizualni identitet i pokrenuli izradu nove web stranice.

Nova web stranica aktivirana je u rujnu 2021. godine, a podržava sve zahtjeve klijenta: preglednost, suvremen dizajn u skladu s brendom, brz pristup informacijama te jednostavnost korištenja za zaposlenike i kupce. Uključuje Listu želja putem koje kupci jednim klikom mogu poslati upite na jedan ili više JAX odjela. Upiti se automatski filtriraju za odjele te tako olakšavaju protok informacija i ubrzavaju vrijeme odgovora na upite. Web stranica također nudi temeljan pregled proizvoda i njihovih specifičnosti, cijena i akcija za odabrane proizvode, a ujedno nudi i pregled referenci, poslovanja tvrtke, novosti i još mnoge druge prednosti.

Usporedno je implementirana strategija digitalnog marketinga koja uključuje upravljanje Facebook, Instagram i LinkedIn profilom tvrtke, Google My Business profilima, izradu sadržaja, dizajn te oglašavanje na Facebooku i Google-u putem Search i Display oglasa.

Pobrinuli smo se i za offline marketing putem dizajna i zakupa billboarda, oglasa u novinama, radijskih oglasa te uređenje poslovnica koje je upravo u tijeku. Izradili smo i poslovne materijale kao vizitke, uniforme zaposlenika, memorandum, potpis za e-mail i ostale potrebne materijale.

Za JAX nastavljamo raditi na potpunoj implementaciji nove strategije, održavanju web stranice te marketinškom savjetovanju tvrtke.

JAXJAXJAXJAX

Imate poslovnu ideju?

JAVITE NAM SE