Red Dot Design Award jedno je od najvećih svjetskih dizajnerskih natjecanja. Oznaka Red Dot Label postala je međunarodno poznata kao jedna od najtraženijih oznaka kvalitete dobrog dizajna. Radovi koji impresioniraju žiri izvanrednom kvalitetom dizajna svake godine dobivaju ovu visoko prestižnu nagradu.

Kao tim, nevjerojatno smo ponosni što smo 2023. primili ovo priznanje za projekt: Envio - pojednostavljena pametna zgrada.

Red Dot Winner 2023

Prospekt je uglavnom O vama.

Dizajner, programer i poduzetnik ulaze u poslovni pothvat... i još uvijek pišemo tu priču.

Počeli smo 2005. godine s idejom stvaranja vizualno neodoljivih tehnološki funkcionalnih rješenja. Razvili smo se u organizaciju koja ima vještine, znanje i iskustvo u upravljanju projektima dizajna i razvoja za svih od malih do velikih poduzeća.

Iza nas su stotine realiziranih projekata, zadovoljni klijenti, rad viđen diljem svijeta i talentirani članovi tima koji su sve to omogućili.

U potpunosti se posvećujemo našim klijentima. Vjerujemo da zaslužujete očekivati istu predanost, strast i kvalitetu od svoje agencije kao što biste očekivali od svojih zaposlenika.

Đir u prošlost

Z

Znaš što? Mislim da bismo trebali otvoriti marketinšku agenciju.
Zvuči dobro!

Bez ičega osim ideje poduzeli smo hrabre korake u pronalaženju naših prvih klijenata. Iz nekog razloga, odlučili smo i da bi bila super ideja razviti vlastiti CMS sustav (koji nam je oduzeo nekoliko godina života i nije ostvario nikakav prihod).

2005 — 2010

Prvi koraci
O

Osim što smo počeli uspostavljati svoj brend i dugoročne poslovne odnose, prodavali smo Envato stavke i sudjelovali u natječajima. Jednu od najvećih nagrada dodijelilo nam je Hrvatsko dizajnersko društvo za najbolji brending, za naš vizualni identitet Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije. . Projekt je ostvario veliki publicitet, a praćen je s hrpu novih dizajnerskih upita.

Isporučili smo preko 100 projekata i zaposlili 10 kreativaca.

2010 — 2015

Naše mjesto za stolom
O

Nakon 10 godina, došlo je vrijeme da se preselimo iz naših malih unajmljenih ureda u vlastiti radni prostor. Održavanje stabilnosti i rasta naša je glavna misija, što je prepoznato kada smo primili Bisnode AAA ocjenu, platinasti status za financijsku stabilnost.

Ulaganje u kvalitetu i znanje postalo je prioritet pa su članovi našeg tima stekli relevantne certifikate Interaction Design, Norman Nielsen, PMI i Coursera platforme.

2015 — 2020

Rast i održivost
P

Podržavajući održivost, dobili smo certifikat kao zeleni ured te ISO 9001 i ISO 27001 certifikate. Osnovali smo odjel za promociju i vidljivost EU projekata koji je u samo godinu dana odradio preko 20 projekata.

Sada nas je više od 20 - naš tim raste s novim ambicioznim i talentiranim mladim pojedincima. Jedva čekamo vidjeti što budućnost donosi!

2020 — ...

Idemo dalje!

TKO ĆE BITI UZ VAS?

Upoznajte svoje dizajnere, programere, marketingaše i voditelje projekata. Dodajte stručnjake iz različitih područja i dobili ste integrirano proširenje vašeg tima.

Cijeli tim uz vas,
kad god vam zatreba.

Nataša Alavanja
Nataša Alavanja UI/WEB DIZAJNERICA I ILUSTRATORICA
Helena Zrinski
Helena Zrinski UX/UI DIZAJNERICA
Mira Žeželić
Mira Žeželić GRAFIČKI I WEB DIZAJNER
Sara Matejčić
Sara Matejčić UX/UI DIZAJNERICA I VODITELJICA PROJEKATA
Martina Vasilj Matković
Martina Vasilj Matković CCO, UX/UI DIZAJNERICA I VODITELJICA TIMA
Natalija Mihaljević
Natalija Mihaljević GOOGLE CERTIFICIRANA STRUČNJAKINJA ZA DIGITALNI MARKETING
Lea Host
Lea Host UX/UI DIZAJNERICA
Leonardo Matković
Leonardo Matković CEO/CFO
Kristijan Marijić
Kristijan Marijić FULL-STACK DEVELOPER
Mile Kušić
Mile Kušić VODITELJ PROJEKATA I VODITELJ TIMA
Maria Knežević
Maria Knežević WORDPRESS DEVELOPER
Ivana Cetina
Ivana Cetina WORDPRESS DEVELOPER
Matej Purgar
Matej Purgar GRAFIČKI I WEB DIZAJNER
Ivana Malinarić
Ivana Malinarić VODITELJICA PROJEKATA

Ali nemojte nama vjerovati na riječ.
VJERUJTE NAŠIM KLIJENTIMA.

Iznimno smo zadovoljni Prospektom. Osim izrade web stranice, društvenih mreža i marketing kampanja koje redovno izvršavaju, organizirali su i događanje za 30. godišnjicu naše tvrtke. Izvršavaju svoj posao profesionalno i uvijek na vrijeme, a opet su vrlo fleksibilni za naše potrebe i zahtjeve.

Marijan Večerina, izvršni direktor
Jadran-impex d.o.o.

Suradnju s tvrtkom Prospekt ocjenjujemo odličnom. Prospekt je pokazao stručnost i profesionalnost. Na prvom sastanku predstavili smo im našu viziju i ciljeve te dogovorili detalje provedbe projekta. Prospekt nam je dao nekoliko idejnih rješenja i prijedloga poboljšanja, a sve u skladu s našim ciljevima. Tijekom cijelog projekta bili smo u stalnoj komunikaciji i imali smo uvid u izradu web stranice, a Prospekt je poštovao sve rokove i dogovore.

Marina Matijaš Kreso, voditeljica odjela za marketing
RIS d.o.o.

Izrada službene web stranice naše tvrtke odrađena je profesionalno i u zadanom roku, uvažavajući sve bitne segmente i naša očekivanja kao klijenta. Osim općih informacija, web stranica u našem poslovanju morala je objediniti sve dosadašnje radove i razne usluge, pa je portfelj tvrtke sustavno obrađen od strane Prospekta. Sve dizajnerske i sadržajne prijedloge koji bi unaprijedili naše poslovanje rado smo implementirali i pokazali su se učinkovitima. Iako je web stranica napravljena odavno, još uvijek dobivamo podršku.

Andrea Matić, direktorica
Wedding2Book

Vrlo smo zadovoljni izrađenim web shopom i funkcionalnošću web stranice. S Prospektom smo otvorili novi prodajni i promotivni kanal, a web dizajn je jedinstven i specifičan za nas. Tvrtka je vrlo brza u komunikaciji i radu, te ćemo svakako nastaviti suradnju s njima kroz daljnje aktivnosti i rast naše poliklinike.

Ines Brajac, direktorica
Poliklinika 3DERM d.o.o

Iznimno smo zadovoljni uslugama Prospekta i zahvalni što su nam vanjski suradnici. Svakako ih preporučamo drugim potencijalnim klijentima!

Romina Muškardin, voditeljica marketinga
Mariterm d.o.o.

KLJUČNI KLIJENTI