GP KRK

CILJ PROJEKTA

GP KRK jedna je od vodećih hrvatskih građevinskih tvrtki koja trenutno zapošljava preko 900 djelatnika. Izvršavaju projekte od nacionalnog značaja koji su se snažno integrirali u hrvatski građevinski sektor, a mi ih podržavamo u svim komunikacijskim i promotivnim materijalima na tom putu.

GP KRK dominira u kvalitetnim, ekonomičnim i održivim rješenjima gradnje. Ono što postižu u svom radu trajat će generacijama koje dolaze.

BRANDING 65. OBLJETNICA

Na temelju ideje o trajnom nasljeđu izradili smo vizualni identitet za 65. obljetnicu tvrtke GP Krk i aplicirali ga na sve promotivne materijale za ovu posebnu prigodu.

Naš dizajn sastavljen je od 65 linija, od kojih svaka predstavlja jednu godinu tvrtke, kao i teren na koji GP Krk svojim radom utječe - oblikuje ga i transformira.


Korporativni GRAFIČKI DIZAJN

Tvrtka cijeni vizualnu prisutnost u svojoj regiji, a mi ih podržavamo izrađivanjem svega od poklona za poslovne partnere i dizajna vozila do poslovnih i promotivnih materijala.

Održavajući čiste i formalne vizuale, svaki materijal komunicira rast, stabilnost, utjecaj i povjerenje, što su glavne vrijednosti GP Krk.

VIŠE O PROJEKTU

www.gp-krk.hr